Naš tim

MOJA FOTKA
Snjezana Kupres 

Više od 25 godine radim u prodaji, od čega 19 na izvršnim pozicijama za međunarodne zrakoplove kompanije, pa je i prodaja jedna od tema mojih edukacije.Zrakoplovna industrija inspirativna je i posebna grana industrije.
Karijeru u području edukacija započela sam 2007. godine.
Kako bih kreirala što bolje edukacije učim i stječem iskustva kroz kontinuirano usavršavanje. Uz usavršavanje u Hrvatskoj, nova znanja stječem u Londonu, Singapuru, Kaula Lumpuru, Ženevi.
Certificirani sam trener NLP & Coach, Medijator, Trener prodajnih i poslovnih vještina
Vjerujem u ljude i njihove sposobnosti. Jedna od istina koja me vodi:

Ne znam za poticajniju istinu od neupitne ljudske sposobnosti da poboljša vlastiti život svjesnim naporom. –Henry D. Thoreau

mk-novo

Mr.sc. Marija Kalinić, direktorica je i vlasnica tvrtke za savjetovanje EPPUR SI MUOVE, sa sjedištem u Zagrebu, specijalizirane za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima, te razvoj potencijala pojedinaca i timova.

Marija Kalinić diplomirala je na Pravnom fakultetu – Studiju za socijalni rad u Zagrebu, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pored navedene fakultetske naobrazbe, svoj osobni i profesionalni razvoj kontinuirano je nadograđivala kroz treninge i edukacije iz različitih područja, a naročito iz područja primjenjene psihologije, čije spoznaje koristi u svom radu. Posebno ističe edukacije iz Realitetne terapije, Points of You – vrlo kreativnih alata za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja, NLP-a NeuroLingvističkog Programiranja, te INSPIRE – Happiness at work – upitnika za procjenu radnih i motivacijskih crta zaposlenika, te rukovodnih kompetencija.