Naš tim

 

MOJA FOTKA
Snjezana Kupres 

Više od 23 godine radim u prodaji, od čega 19 na izvršnim pozicijama za međunarodne zrakoplove kompanije, pa je i prodaja jedna od tema mojih edukacije. Dolazim iz područja zračnog prometa  kao ing.zračnog prometa. Zrakoplovna industrija inspirativna je i posebna grana industrije.
Karijeru u području edukacija započela sam 2007. godine.
Kako bih kreirala što bolje edukacije učim i stječem iskustva kroz kontinuirano usavršavanje. Uz usavršavanje u Hrvatskoj, nova znanja stječem u Londonu, Singapuru, Kaula Lumpuru, Ženevi.
Certificirani sam trener NLP & Coach, Prodajni trener expert, Izmiritelj
Vjerujem u ljude i njihove sposobnosti. Jedna od istina koja me vodi:

Ne znam za poticajniju istinu od neupitne ljudske sposobnosti da poboljša vlastiti život svjesnim naporom. –Henry D. Thoreau

 

mk-novo

Mr.sc. Marija Kalinić, direktorica je i vlasnica tvrtke za savjetovanje EPPUR SI MUOVE, sa sjedištem u Zagrebu, specijalizirane za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima, te razvoj potencijala pojedinaca i timova.

Marija Kalinić diplomirala je na Pravnom fakultetu – Studiju za socijalni rad u Zagrebu, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pored navedene fakultetske naobrazbe, svoj osobni i profesionalni razvoj kontinuirano je nadograđivala kroz treninge i edukacije iz različitih područja, a naročito iz područja primjenjene psihologije, čije spoznaje koristi u svom radu. Posebno ističe edukacije iz Realitetne terapije, Points of You – vrlo kreativnih alata za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja, NLP-a NeuroLingvističkog Programiranja, te INSPIRE – Happiness at work – upitnika za procjenu radnih i motivacijskih crta zaposlenika, te rukovodnih kompetencija.

ANA SLIKA

Ana Tanasić -Kandučar

Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu smjer financije, 2017. završavam poslijediplomski studij Financijsko izvještavanje revizija i analiza također na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Posjedujem višegodišnje iskustvo u području financija, analize i kontrolinga. Većinu svog radnog iskustva stekla sam na pozicijama financijskog kontrolera i voditelja financija i kontrolinga poduzeća farmaceutske industrije. Tijekom posljednjih 5 godina posvećeno se bavim izučavanjem i razvijanjem koncepta svjesnog poslovanja i njegove primjene u organizacijama. U tu svrhu sam pohađala brojne međunarodne treninge s područja svjesnog poslovanja između ostalog i trening Freda Kofmana kojeg smatram izuzetno inspirativnim upravo u ovom području. Kao predsjednica udruge Zeleni dan za podizanje svijesti o vaznosti ocuvanja okolisa i koristenja obnovljivih izvora energije od 2012. godine aktivno sam ukljucena u humanitarni rad i volontiranje na razlicitim projektima korisnim za opce dobro od kojih su znacajniji osnivanje Eko knjiznice igracaka u Zagrebu i vodjenje platforme Dobri buvljak.

 

 

TAL AVIATION              ABC logo             pisak

raza          impact-hub-logo         Poslovni dnevnik